Відповідальність посадовців за саботаж своїх обов'язків.

02.06.2019

Чи підлягає під дію цієї статті правопорушення посадовою особою що здійснює надання житлово-комунальних послуг, як голова комерційного приватного кооперативу Тов. з Обмеж. Відповідальністю?

Чи підлягають під дію цієї статті службовці правохоронних органів, та органів правосуддя, які регулюють та забезпечюють контроль законності у правовій діяльності таких ТОВ, та приватних забудовників, які створивши злочинне угрупування у змові з посадовцями КМДА та депутатами Київської міскої та районних рад у місті Києві передають землі призначені для будівництва 1-2-3 поверхових приватних будинків на 1-2 хозяїна, приватним компаніям, які у дійсності будують 7-10 поверхові багатоквартирні будинки, на перших поверхах яких влаштовуються чисельні крамниці, кав'ярні, та інші комерційні установи?

Чи підлягає під дію цієї статті саботаж своїх обов'язків високопосадовцями СБУ і ГПУ, які здійснюють контроль за дотриманням законності при використанні приватними корпораціями земельних ресурсів, корисних копалин, які за Конституцією нарежать Державі Україна?

Якщо ні, то які статті ККУ регулюють кримінальну відповідальність високопосадовців СБУ, ГПУ, МВС, Нац.банка, Уряду, та адміністрації Президента України за невиконання своїх службових обов'язків по захисту Державних унікальних підприємств стратегічного значення, таких як Оборонні підприємства, ОБЛЕНЕРГО, Держелектростанції, Державні порти, цукрові заводи, нафтопереробні фабрики, та інші Держпідприємства від рейдерства, незаконної приватизації, доведення надприбуткових галузей до банкрутства, та краху, провокація обвалу курсу Нац. Валюти з метою гипердевальвації, та створення умов для хронічної інфляції та стагнаціїї Державної економіки?

Ваш коментар *


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]