Розміщення реклами

05.05.2019

Чи поширюється даний закон на розміщений закладом вищої освіти інформаційний стенд, що представлений натягнутою банерною тканиною на металевих опорах і розміщений на тротуарі?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Необхідно знати, що суб’єктам господарювання, які планують розміщувати зовнішню рекламупотрібно отримати дозвіл на дану діяльність.

Зовнішня реклама – це вид реклами, який розміщується на спеціальних навісних конструкціях. Останні в свою чергу вивішуються на фасадах будинків, споруд, на вуличному обладнанні, над проїжджою частиною вулиць і доріг.

Дозвіл видається виконавчими органами сільських, селищних, міських рад, а також обласними державними адміністраціями поза межами населених пунктів. Строк дії дозволу на зовнішню рекламу до 5 років.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Доброго дня.

Треба побачити макет стенду.

Зверніть увагу на ч. 1 та 3 ст. 2 Зу "Про рекламу" "

1. Цей Закон регулює відносини, пов'язані з виробництвом,

розповсюдженням та споживанням реклами на території України. 3. Дія цього Закону не поширюється на оголошення фізичних осіб, не пов'язані з підприємницькою діяльністю".
Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.

Добрий вечір. Дія закону "Про рекламу" від 3.VII.1996 поширюється на відносини щодо реклами в широкому значенні. Тобто реклами не в економічно-маркетинговому значенні, а в юридичному значенні. Відповідно до закону "Про рекламу", реклама-інформація про особу чи товар, розповсюджена в будь-якій формі та в будь-який спосіб і призначена сформувати або підтримати обізнаність споживачів реклами та їх інтерес щодо таких особи чи товару. Дія цього Закону не поширюється на відносини, пов'язані з розповсюдженням інформації, обов'язковість розміщення та оприлюднення якої визначено іншими законами України. За законом "Про вищу освіту", ряд інформації про діяльність вищих навчальних закладів підлягає оприлюдненню на інформаційних стендах. На розміщення зовнішньої реклами на тротуарі біля приміщення закладу, організації, підприємства тощо, послуги чи товари якої рекламуються, теж потрібен дозвіл.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]