Звільнення за власним бажанням.

Працюю в банку. Керівник не приймає заяву на звільнення за власним бажанням, так як йде службове розслідування. Чи законно це? Чи мають право відтягувати дату звільнення? Зі слів керівника вона не може прийняти заяву так як чекає відповіді юристів, які скажуть можна мене звільнити чи ні. Підкажіть будь ласка.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Задерживать не имеют право так же как не имеют право не принимать заявление на увольнение. В данной ситуации направьте заявление на увольнение на адрес банка заказным письмом. Со следующей даты после отправки заявления отсчитайте 14 календарных дней. Это будет являться последним днем вашей работы. Далее можете не выходить на работу. Все вопросы возможной задолжности и т.д. решаются через суд.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Доброго дня.

Заяву пишіть і направляйте з описом вкладення в описі і прописуйте прохання звільнити вказуйте статтю. Можете вказати щоб трудову книжку направили за вашою домашньою адресою.

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860