Звільнення

Доброго дня.Проробив на Укрпошті трохи більше року,маю одну вітпустку.Сьогодні написав заяву на відпустку,мені її не підписали.Сказали,щоб писав заяву на звільнення за згодою двох сторін.Працюю на посаді охоронця,переведений по наказу з посади механіка.Коли спитав підставу звільнення,сказали,що згідно розпорядження начальника обласної дирекції.В заяві на звільненя сказали вказати звільнення з попередньої посади.Чи є в мене якась можливість оспорити моє звільнення?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Найкраща відповідь

Доброго дня, Іван Іванович. Якщо ви же звільнились, написавши заяву про звільнення за угодою сторін і вже є наказ про звільнення, то оспорити звільнення практично нереально. Адже виходить, що ви дали згоду на своє звільнення. Але ніяким роспорядженням вас звільнити не мали право, я думаю, що воно навіть не фігурує в наказі про звільнення. Вам не потрібно було звільнятись, якщо ви того не бажали.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Воно дійсно там не фігурує,а написати заяву так би мовити змусили,сказали або пишеш заяву,або будеш звільнений по статі по старій посаді.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40