Бездіяльність дервиконавця

31.01.2019

Виконавче провадження відкрито 2 роки тому,За цей період жодної копійки не стягнуто з боржника-юридичної особи,При неодноразовому зверненні до державного виконавця була відповідь що у боржника немає коштів. На запитання в січні місяці до державного виконавця що підприємство працює,

не ліквідоване, сплачуються податки і виплачуються зарплати було повторно найдений банківський рахунок, на якому теж не було коштів.

Зі всього вище описаного вбачається безвідповідальність державного виконавця. або навмисні дії не стягувати кошти, не виконання судового рішення.

Підскажіть будь-ласка що робити в такому випадку, чи подавати скаргу на державного виконавця до суду про притягнення його до кримінальної відповідальності.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Згідно статті 82 Закону України «Про виконавче провадження» рішення, дії або бездіяльність державного виконавця та інших посадових осіб державної виконавчої служби можуть бути оскаржені стягувачем та іншими учасниками виконавчого провадження (крім боржника) до начальника відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, або до керівника відповідного органу державної виконавчої служби вищого рівня чи до суду.Якщо потрібна допомога у написанні скарги звертайтесь.

Зв'язатися з юристом
Левченко Оксана Сергіївна, місто Вінниця
Телефон:+380638665952
E-mail:[email protected]
ICQ:Вайбер +380638665952
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація 180 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]