Военная служба

17.01.2019

Я пытался скрыть вены и сейчас в психушке 21день на что мне надеяться

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий вечір. Суїцидальний синдром вважається досить великою психічною хворобою. Після спроби самогубства хворого, як правило, поміщують в психіатричний стаціонар, оскільки він наносить шкоду собі. За ст. 14 закону "Про психіатричну допомогу", особа, яка страждає на психічний розлад, може бути госпіталізована до закладу з надання психіатричної допомоги без її усвідомленої письмової згоди або без письмової згоди її законного представника, якщо її обстеження або лікування можливі лише в стаціонарних умовах, та при встановленні в особи тяжкого психічного розладу, внаслідок чого вона вчиняє чи виявляє реальні наміри вчинити дії, що являють собою безпосередню небезпеку для неї чи оточуючих.

Якщо ж Вас хтось злочинно доводив до самогубства, внаслідок чого Ви вчинили суїцидальний вчинок, то тоді у Вас, напевне, нема психічної хвороби, а був психологічний стан, викликаний винним у злочині доведення до самогубства, внаслідок чого Ви вчинили спробу самогубства. При можливості покарати винного у доведенні до самогубства домагайтесь в поліції покарання його. Ця людина, значно можливо, посприяла, щоб Вас тримали в психіатричній лікарні.

Той 21 день достатньо, щоб Вас вилікували, якщо у Вас була психічна хвороба. Якщо Вас задовго тримають і не збираються випускати, то знайдіть адвоката і з його допомогою подайте заяву до поліції про вчинення проти Вас злочинів незаконного позбавлення волі (ст.146), незаконного поміщення в психіатричний заклад (ст.151), давання людині проти її волі психотрипних речовин тощо. З адвокатом тощо Вам потрібно припильнувати, щоб організовані поліцією консультація спеціаліста-психіатра чи медичне обстеження пройшли об'єктивно і в Вашу користь. Після того поліція мала б прийняти міри, щоб Вас відпустили.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]