Автошкола. Повернення коштів

16.01.2019

Доброго часу доби! Автошкола не повертає кошти, подана заява перший раз в одному екземплярі про розірвання договору (після відвідування 3 годин теоретичних занять), сказали, що можете проходити відеокурси навчання з мережі youtube, після почалась практика, 3 години від'їздив не сподобалось навчання, так як інструктор кермом рулює, педалі зчеплення витискає сам (окрім того порушено правила дорожнього руху, бо навчання повинно проводитися на закритих майданчиках, автодромі, де не має інших учасників дорожнього руху). Після цього подав заяву на розірвання договору в двох екземплярах на якому розписався директор, пройшло 3 тижні гроші не повертають, а просять забрати сертифікат про закінчення автошколи, ніяких екзаменів внутрішніх не проходив!На руках чек з печаткою автошколи, та заява з підписом директора.Аудіозапис з тим, що він визнає, що я пройшов лише 6 год. навчання, але гроші не повертає. Сума яку заплатив 5000?. Чи не тягне це на статтю 358. КК України?., і ще на деякі, Ваші коментарі, Всім дякую, хто відгукнеться.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня шановний Віталій.

Договір про надання послуг, а саме договір з автошколою, може бути розірваний, у тому числі шляхом односторонньої відмови від договору в порядку, на підставах, встановлених ЦК, іншим законом або за домовленістю сторін.

У разі недосягнення домовленості про розірвання договору за взаємною угодою сторін, то справа вирішується судом, тобто ви повинні звернутисядо суду з позовною заявою про розірвання договору з автошколою та стягнення компенсації.

Що стосується підробки документів, при наявності доказів та фактів, які підпадають під склад злочину передбачений ст. 358 КК України, то звертайтеся до правоохроннних органів з писмьмовою заявою з вимогою перевірити діїї автошколи на склад злочину.

Зв'язатися з юристом
Титаренко Яна Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:+38 (067) 630-77-35
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації ( в особистих повідомленнях на сайті чи по e-mail) здійснюється на платній основі від 100 грн.( В залежності від складності питання).
Написання позовних заяв, скарг, договір та інших процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за конституцією ви можете слідуючи чином карта Приват банку 4149625810823912



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860