Чи мають право мікрофінансові компанії на погрози і арешт майна?

З Новим Роком Вас! Доброго дня! З мене мікрозаймові компанії вимагають гроші, прислали смс погрозу вбивством вказали, що користуючись ст.ст. 355, 366, 368 і 371 , арештують загальне майно моєї родини. Скажіть будь ласка, що робити у такій ситуації? Дякую

Ваш коментар *

Відповіді юристів

З Новим роком. Допоможу написати звернення до кредиторів яким зобовяжу припинити погрози та дзвінки, що стосується погрози вбивством потрібно писати заяву до поліції. МФО не мають подібних прав. Звертайтеся.

Зв'язатися з юристом
Левченко Оксана Сергіївна, місто Вінниця
Телефон:+380638665952
E-mail:[email protected]
ICQ:Вайбер +380638665952
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація 180 грн.

Доброго вечора. Якщо вони неодноразово вимагали у Вас гроші то, напевне, погроза вбивством реальна. Зверніться до поліції та попросіть їх невідкладно вчинити дії для захисту Вас. Також попросіть поліцейських притягнути винних до відповідальності, це потрібно для того, щоб ті зловмисники "відчепились" від Вас. Поліція мала б порушити кримінальну справу проти них за фактом вимагання і погрози вбивством та вести досудове слідство. При цьому відповідані дані заносяться в єдиний реєстр досудових розслідувань, а це є деякою перешкодою для проведення з ініціативи колекторів незаконних псевдо-судових процесів проти Вас. Для Вашої безпеки будьте на телефонному зв'язку з підрозділом поліції, який надає Вам захист.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]