Корупція в закладі вищої освіти

Отже, я навчаюсь в закладі вищої освіти і склалось так, що з певного предмета я отримав перездачу семінарського закняття (за що ця перездача не буду розповідати, так як я студент і не зможу об'єктивно оцінити чи правомірне таке рішення викладача), викладач сказав, що мені потрібно привести свій конспект у відповідний стан. Це я і зробив та підійшов до викладача перед наступною парою, він спитав чи підготувався я для захисту теми, я відповів, що він на попередньому занятті мені сказав просто привести конспект в порядок. Але викладача це не задовільнило і він сказав "Студент неправильно трактує". Після цього я сказав, що зараз підготую і здам тему, або здам її на наступний раз.

Викладач вийшов і близько через 5 хвилин зайшов староста моєї групи та його заступник і сказали, що цей викладач не перекриє мені перездачу і якщо я хочу її всетаки перекрити то мені для цього потрібно купити пачку паперу (вартість 90-120грн).

Отож питання в наступному, чи вважається предмет, ціна якого становить 90-120 грн - неправомірною вигодою? Та чи не буде порушенням, якщо я виконаю "прохання" викладача?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Действия преподавателя можно квалифицировать как неправомерная выгода, вопрос вот в том, что он (преподаватель) действует через ваших сокурсников и может отказаться от своих слов при разбирательстве. "Помочь" вывести такого преподавателя "на чистую воду" вам с удовольствием помогут работники полиции.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 4
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: +38 (096)-109-76-08


Ответы юристовОтветы юристов