Розподіл майна

Якщо чоловік подав позов до суду на рахунок того, щоб дружину позбавили визнання особою на право користування житловим приміщенням, хоча він веде аморальний спосіб життя, не приймав участі в забезпеченні сім`ї, витрачав майно у збиток сім`ї, завдавав тілесних пошкоджень всім членам сім`ї (від початку одруження і до повноліття дітей), то що загрожує в такому випадку дружині, яка сплачувала всі комунальні послуги, забезпечувала родину всіма потребами(як в їжі так в одязі і т.д.), сама виховувала дітей (один із дітей являється інвалідом), заробляла гроші на дітей будь-якими способами і не витрачала кошти на себе, то яким скоріш за все може бути рішення суду ?

Житлове приміщення набуте в шлюбі, на кошти батьків подружжя.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Решение суда зависит от доводов сторон, поэтому вам необходимо готовится к суду, писать отзыв, доказывать свою правоту, а не просто ждать. Без юриста в данном случае не обойтись. Звоните, помогу

Зв'язатися з юристом
Черныш Ксения Владимировна, місто Дніпро
Телефон: 0959153942
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультация (В личных сообщениях в том числе) - 100 грн. (без ограничения времени), составление документов - цена договорная.
Мой сайт - http://uristdnepr.com.ua/
https://www.facebook.com/juristonlinednepr
Буду признательна за благодарность за полученные ответы - карточка Приват банк 5168 7426 0257 4083

Раз иск был подан, вам пришлют копию этого иска. Внимательно прочтите, чем мотивирует ваш муженек свое жгучее желание лишить вас жилья. Может он не в адеквате ? Какие мотивы он изложит ? Ваше участие в суде ОБЯЗАТЕЛЬНОЕ. Мы не судьи, предугадать не можем, но исходя из текста вашего обращения у него нулевая перспектива на выигрыш дела.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860