проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Здравствуйте! Подскажите на основании следующего висновка, виданого управлінням містобудування і арх-ри Маріупольської міської ради:

Відповідно до плану зонування, якщо земельна ділянка розміщується в зоні дії кількох планувальних обмежень, до неї застосовуються всі види обмежень та режимів використання територій або найбільш жорстокий з цих режимів. Враховуючи вищенаведене до прошеної земельної ділянки застосовується режим використання у санітарно-захисній зоні, а саме: розміщення садівницьких товариств і городів в санітарно-захисних зонах не допускається (план зонування території Маріуполя).

Документы и первое разрешение исполкома на розробку проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки для індивідуального садівництва получили (а в заключении идет речь об садовых товариществах и огородах).

Документы передали в ФОП "Земли Приазовья" для разрабтки проекта землеустройства.

Эта часть земли расположена между уже жилыми частными домами, строить на этом участке не будем.

"Земли Приазовья" теперь дальше могут продолжать делать документы для дальнейшей подачи на исполком на кадастровый номер и приватизацию.

Получается первое разрешение положительное для инидивидуального садоводства. Деньги оплатили на разработку проекта землеутройства, а теперь этот висновок. Есть разница в документах между индивидуальным садоводством и садовым товарищестовм и огородом.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня.

Річ у тім, що обмеження можуть стосуватись окремих земельних ділянок, поширюватись на частину території зони або кількох суміжних зон та полягають в обмеженні тих видів функціонального використання і забудови території, що дозволені в цих зонах.

Тобто, якщо там поряд є будинки, це не означає, що ваша діяльність поряд дозволена.

Зміст обмежень та режим використання територій встановлюється відповідними державними нормативними документами, в даному випадку нормами Державних санітарних правил планування і забудови населених пунктів та план зонування території Маріуполя.

Звичайно є різниця між поняттями як індивідуальне садівництво та садовим товариством, адже основною ціллю використання земельних ділянок для садівництва є вирощування плодових насаджень (садів)

В той же час необхідно звернути увагу, що землі садівництва також можуть використовуватися для будівництва та експлуатації житлового будинку і господарських споруд.

Садівництво може вестися як у складі садівницького товариства, що є юридичною особою (колективне садівництво), так і індивідуально.

Однак для надання вам відповіді, мене цікавить - хто замовляв висновок управлінням містобудування і архітектури? Міська рада? Можливо надати повний текст даного висновку? Подана вами частина висновку просто вирвана з контексту, а тому я можу мати думку, що згадування про заборону розміщення на даній ділянці садівницьких товариств і городів - просто рекомендація управління, а не заборона для вашої подальшої приватизації.

Зв'язатися з юристом
Щербина Віра Миколаївна, місто Київ
Телефон:0939493474
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації на електронній пошті чи по телефону за домовленістю від 50 грн до 200 грн. в залежності від складності питання.
Написання процесуальних документів, заяв, скарг, договорів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта ПриватБанк 4149 4393 9471 9862

Первое вы получаете в безплатную приватизацию ?Вы все слепили до кучи под садовдчество только в той зоне с таким целевым назначением ,если высновок подписан градостроением то все нормально .дальше все дело техники.Позвоните я просто вам расскажу всю процедуру для вашего знания дела

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860