Какие наши действия в этой ситуации

Здравствуйте .Хочу у вас спросить,моего мужа избили двое парней армянской национальности,при его били ногами и стульями.В итоге у него черепно-мозговая травма,садины синие глаза.Мы на них в тот же вечер написали заявление о избиении так как он не смог даже себя защетить..Вот прошло уже 10дней а с полиции к нам никто не приходит и ничего и не кого никто не спрашивает по этой ситуации,что нам делать ?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Что нам делать если наше заявление не пойдет в ход и дело закроют

Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Дого
вірна. Минімальна вартість 200 грн. Монобанк картка № 4441114441485610 Рекомендую всем открыть Счёт
В этом банке, выгодно, и просто. Вот по этой ссылке https://monobank.ua/r/f955dT

Добрый день.

Сходить в участок и спросите, как происходит рассмотрение дела.

Пусть вам выдадут номер, который был присвоен Вашему делу.

Напишите письмо на начальника Рай отдела, в котором и опишите данную ситуацию.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.

В черговій частині відділку поліції, Вам, необхідно дізнатися про результати розгляду повідомлення, чи внесені дані відомості до ЄРДР, оскільки, частина статей, які передбачають нанесення тілесних ушкоджень являються "приватного" обвинувачення і відомості за такими фактами вносяться до ЄРДР лише за зверненням (заявою) особисто потерпілого. Якщо зверталися, Ви, а не чоловік, то дане повідомлення може бути зареєстроване лише в ЖЕО і розписане для розгляду на дільничного чи оперуповноваженого. ЧМТ, синці та ссадна зазвичай кваліфікуються за ст. 125 ККУ (дана стаття відноситься до кримінального провадження у формі приватного обвинувачення), тому інформація буде надаватися лише потерпілому, або його представнику (адвокату із яким укладена угода). Із змісту запитання, можливо припустити, що подія відбувалася в громадському місці, за певних обставин можна наполягати на перекваліфікації події із 125 на 296 (хуліганство). Щодо встановлення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень, слідчий повинен звернутися до слідчого судді із клопотанням про проведення судово-медичної експертизи (це займає час), яка буде проводитися після отримання ухвали. З метою фіксації тілесних ушкоджень та отримання попереднього висновку отримайте у особи, яка розглядає повідомлення, направлення на судово-медичне обстеження в такому випадку отримаєте висновок спеціаліста, також у медичному закладі отримайте довідку із діагнозом, де вказані тілесні ушкодженя (медичну книжку), яка також буде враховуватися при встановленні висновку. Вимагайте вилучення відеозаписів із камер відеоспостереження, якщо такі є, встановлення свідків, осіб правопорушників.

Зв'язатися з юристом
Дмитро Романович, місто Київ
E-mail:[email protected]

Якщо провадження закриють, оскаржуйте рішення слідчого в судовому порядку

Зв'язатися з юристом
Дмитро Романович, місто Київ
E-mail:[email protected]

Доброго дня, Катерино.

Перш ніж звернутися в поліцію щодо зясування на якій стадії знаходиться кримінальне провадження і чи воно взагалі відкрито, раджу вам звернутися до кваліфікованого спеціаліста - адвоката, який проживає/здійснює діяльність у вашому місті!!!!

Жодні поради, надані вам на даному сайті чи будь де ще, щодо того куди вам йти і що вам писать - не допоможуть. Самостійно ви не впораєтеся!

Якщо ви не хочете упустити це діло і наказати зловмисників - звертайтеся до АДВОКАТА!

Зв'язатися з юристом
Щербина Віра Миколаївна, місто Київ
Телефон:0939493474
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації на електронній пошті чи по телефону за домовленістю від 50 грн до 200 грн. в залежності від складності питання.
Написання процесуальних документів, заяв, скарг, договорів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта ПриватБанк 4149 4393 9471 9862



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860