Апеляция на решение суда об алиментах

09.09.2016
Розділ: Алименты

Моя совершеннолетняя дочь подала на меня иск суд назначил удержание с меня алиментов на совершеннолетнего ребенка в размере 1/6 от моего дохода. Я официально работаю (общий доход 4800-5000 грн в мес. грязными). На моем содержании двое несовершеннолетних детей (1 год и 12 лет) и жена в отпуске по уходу за ребенком до 3-х лет. Мне кажется что суд совершенно не учел эти факторы. Жена не является ни матерью ни опекуном моей дочери. Как мне подать апеляцию и что для этого надо? Спасибо.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Найкраща відповідь

Доброго дня, Віталій. Оскарження рішення про признаначення аліментів відбуваєтсья на підставі ЦПК. А саме згідно ст. 294 оскаржити судове ріішення можна протягом 10 днів з дня його проголошення. Апеляційна скарга подається через суд першої інстанції. При написанні скарги потрібно дотримуватись ст. 295 ЦПК У:

1. Апеляційна скарга подається у письмовій формі.

2. В апеляційній скарзі мають бути зазначені:

1) найменування суду, до якого подається скарга;

2) ім'я (найменування) особи, яка подає скаргу, її місце проживання або місцезнаходження;

3) ім'я (найменування) осіб, які беруть участь у справі, їх місце проживання або місцезнаходження;

4) рішення або ухвала, що оскаржуються;

5) в чому полягає незаконність і (або) необґрунтованість рішення або ухвали (неповнота встановлення обставин, які мають значення для справи, та (або) неправильність установлення обставин, які мають значення для справи, внаслідок необґрунтованої відмови у прийнятті доказів, неправильного їх дослідження чи оцінки, неподання доказів з поважних причин та (або) неправильне визначення відповідно до встановлених судом обставин правовідносин);

6) нові обставини, що підлягають встановленню, докази, які підлягають дослідженню чи оцінці, обґрунтування поважності причин неподання доказів до суду першої інстанції, заперечення проти доказів, використаних судом першої інстанції;

7) клопотання особи, яка подала скаргу;

8) перелік документів та інших матеріалів, що додаються.

3. Апеляційна скарга підписується особою, яка її подає, або представником такої особи.

4. До апеляційної скарги, поданої представником, має бути додана довіреність або інший документ, що посвідчує повноваження представника, якщо ці документи раніше не подавалися.

5. До апеляційної скарги додаються копії скарги та доданих письмових матеріалів відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Статус: Клієнт
м. Днепрорудное

Здравствуйте. Спасибо. Помощь оказываете в составлении апелляции? Если да, то сколько это стоит и что Вам для этого надо.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40