лісовкриті землі за межами населеного пункту

10.10.2018

яке відношення до колишніх колглспних лісів має сільська рада та які в неї повноваження (ліси за межами населеного пункту документально і в натурі дуже за межами)

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Прямое отношение она ими распоряжается нужно конкретно знать ситуацию Звоните проконсультируем

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

Доброго вечора. Можливо, ці ліси є у власності чи користуванні організації, яка знаходиться в селі цієї сільради, або ж сільрада тимчасово здійснює управління цими лісами, які недавно вибули з під користування колективного сільськогосподарського підприємства (КСП). Статтею 12 земельного кодексу сільським радам надані відносно широкі повноваження у галузі земельних відносин. Нерідко на практиці колишні колгоспні ліси не надані у власність чи користування і перебувають у землях запасу сільських рад.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.

Статтею 12 земельного кодексу сільським радам надані відносно широкі повноваження у галузі земельних відносин але в межах населених пунктів. Ліси за межами. Всі питання за межами вирішує РДА чи Держгеокадастр.Крім того, щоб управляти лісами потрібно створити спеціалізоване комунальне підприємство. Бюджету сільської ради вистачає на захищені статті та енергоносії. Крім того в землях запасу сільської ради за межами населеного пункту згадані ліси появилися після вступу в дію закону "Про розмежування земель..." Хто передавав ліс, хто його приймав і за що тепер гіпотетично може відповідати сільський голова - за землю, вона є; чи за ліс, яким сільська рада не розпоряжається і не приймала на баланс



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]