відповідальність держ службовця за ст. 186 КУпАП

Доброго дня. Чи можна притягнути по цій статті співробітника ДАЇ, якщо він незаконно зупинив ТЗ , вимагає докумети та огляд ТЗ?

З повагою, Іван

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Теоретически да практически нет.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/

"Пободаться" можно, но у Вас Иван, должны быть железные аргументы и доказательства вины копа. Одних слов тут маловато будет .....

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Можна надати своє пояснення, пояснення пасажирів,запис з відеорегістратора. Зазвичай зупинка ТЗ проходить з метою "розвести на ЛОХА", як правило бравим таким зичним владним голосом " сержант Петренко, троє дітей, Ваші документи" на ходу нюхають та роздивляються авто. А коли ставиш їм пару запитань, то дуже дивуються, обурюються, потихеньку пропадає звук і бажають "счастливого пути". Один "сверх обдарований" заявив, що причиною зупинки є те, що я не пристебнутий ремнем безпеки (пізня осінь, 23тя година, темно) , і йому потрібні мої документи, щоб скласти протокол... На питання, як він відповість в суді, коли його спитають, як він міг це побачити вночі, проти світла фар нічого крім невнятного бурмотання не зміг сказати нічого, давай говорити, що має право на огляд ТЗ, вимагав щоб я відкрив багажник....бо вних десь там щось хтось покрав :), я відповів, що в нього є ще стаття, за якою він може використати табельну вогнепальну зброю, і спитав, чому він не стріляє :), за нього і відповів, що мабуть немає на то достатніх підстав, так як і на зупинку, і на огляд ТЗ, і ще він не хоче в тюрму.... "Бодання" проходило ще деякий час, поки я не повідомив, що викликаю по 102 наряд, товариш сержант та його напарник сказали, що це буде "ложний" виклик, що поліція не буде проводити по ним перевірку, я сказав, що наряд збере матеріали, передасть їх чи в прокуратуру, чи в кадри, чи в ВБ за належністю, тільки після чого мені побажали щасливої дороги (не побачивши ні документів, ні багажника)... Так от цікаво було б знати, як далі могли б розвиватися події, та чи може у кого раніше були подібні випадки, чи були якісь наслідки для працівників поліції?

З повагою, Іван



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860