Служба у військовому резерві в Національній гвардії України громадянами,які не служили строкову військову службу

02.10.2018

Доброго дня!Прийняли на службу у військовому резерві громадянина України призовного віку(20 повних років),який мав йти на строкову військову службу.Витяг з наказу командира військової частини Національної гвардії України про зарахування на службу в резерві та копію контракту направили в районний військовий комісаріат.Після цього в даному військовому комісаріаті засідала комісія та прийняла рішення відправити резервіста який офіційно наказом командира військової частини Національної гвардії зарахований у військовий резерв відправити на строкову службу до Збройних Сил України.

Згідно Закону України "Про військовий обов'язок та військову службу" стаття 18,та стаття 17 п.13 резервісту повинна надаватися перша відстрочка від строкової служби на 3 роки,а також при підписанні другого контракту на 3 роки (загальний термін 6 років),виконавши умови першого (3 роки) та другого контракту (три роки) резервіст звільняється від проходження строкової служби.

Прошу Вас надати мені правову допомогу в даному запитанні.Мій тел.0953408568.БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Вам надо обжаловать решение районного военкомата в областной военкомат. В жалобе опишите данную ситуацию, вы хорошо подготовлены в правовом поле, думаю вам помощь-то и не нужна, вы вполне справитесь. Если есть вопросы - пишите, ответим.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 4
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: +38 (096)-109-76-08


Ответы юристовОтветы юристов