Регістрація

Добрый день, такая ситуация!

Мы с женой развелись, но у неё появился ребёнок, не от меня, в ЗАГСе говорят что ребёнок будет оформлен на меня так как был зачат в браке, биологический отец пропал, что делать что бы не зарегестрировали ребёнка на меня?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

доброго дня

Після народження дитини якщо вперевнені, що дитина не Ваша подаєте позов про вилучення актового запису про батьківства та проводете експертизу на батьківство.

Детально в приват.

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235

Згідно ст.. 136 СКУ оспорювати батьківство може і особа, яка записана батьком дитини. Особа, яка записана батьком дитини відповідно до статей 122, 124, 126, 127 Сімейного Кодексу України, а саме на підставі свідоцтва про шлюб (у першому чи повторному шлюбах), на підставі спільної заяви батьків про визнання батьківства або за заявою чоловіка, якій вважає себе батьком дитини, має право оспорити своє батьківство, пред’явивши позов про виключення запису про нього як батька з запису акта про народження дитини.

В разі доведення відсутності кровного споріднення між особою, яка записана як батько, та дитиною суд постановляє рішення про виключення відомостей про особу як батька дитини з актового запису про її народження.

Оспорювання батьківства можливо лише після народження дитини і до досягнення нею повноліття.

Зв'язатися з юристом
Наталія Вікторівна, місто Львів
Телефон:981099295
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість послуг: особисті консультації здійснюються на платній основі, оплата - від 500 грн (в залежності від складності питання).
Написання процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію можлливо шляхом переказу на
карту Приват Банку



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860