Неспівпадіння ціни товару на ціннику і на касі

Доброго дня!

У мене запитання по ст.21,пункт 7. Дуже часто стикаюся з фактом неспівпадіння ціни товару на ціннику --і по факту на касі.Береш товар з полиці за однією ціною,а сплачуєш на касі --вже за іншою,завжди більшою.Викликаний старший співробітник завжди пояснює тим,що ціна вже змінилась,а цінник переставити чи то не встигли,чи то забули. Якщо вдається,то наполягаю на отриманні товару за ціною,вказаною на ціннику.Двічі вдалося вилучити у відповідальної особи різницю ,яку я вже переплатила на касі.Але оппоненти завжди воліють,аби я відмовилась від покупки і пішла собі в інший магазин.

Вчора в мережевому магазині "Єва" в м.Ізмаїл,пр.Суворова,56 хотіла купити пральний засіб "Alles gut" зі знижкою за 87,90 грн. Але на касі виявилося,що його ціна--119 грн.Неспівпадіння ціни касир на ім"я Аліна пояснила тим,що акція на цей засіб закінчилася ще вчора,а цінників "вооот такая куча,девочки не успевают"...Скажіть,будь ласка,це мене має турбувати? Кожен повинен виконувати свою роботу за будь-яких обставин.

Порошок я так і не взяла.

Чи мала я право наполягати на поверненні мені різниці в сумі 31,10 грн. готівкою з рук того,хто "не встиг поміняти цінники"?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Да, Елена, вы имели полное право на возврат вам разницы в цене товара. То что в магазине типа "не успели поменять ценники" или "пока вы шли до кассы цена товара изменилась" , это не ваша головная боль, а магазина. В таких спорно-конфликтных ситуациях советую: написать свои претензии в книге жалоб магазина, или вызвать администратора магазина, на доске информации в магазине зачастую есть телефон "горячей линии" данной сети магазинов либо телефон вышестоящей инстанции. Ну и не забывайте о такой организации как инспекция защиты прав потребителей ........

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 4
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: +38 (096)-109-76-08


Ответы юристовОтветы юристов