Поняття цілісності упаковки, коли йдеться про крупногабаритну техніку, запаковану в поліетилен і пінопласт

28.08.2018

Чи відносится поняття "цілісність упаковки", коли мова йдеться про поліетилен, в який пакують крупногабаритну техніку (холодильник, пральна машина, посудомийна машина) ? Чи упаковкою вважається короб з пінопласту та картонне пакування? Адже без зняття поліетилену неможливо оглянути товар. Чи має право продавець відмовити у обміні чи поверненні товару належної якості, зокрема крупногабаритнї техніки, якщо з неї було знято цей поліетилен, при цьому всі інші деталі пакування (пінопласт, картонна кришка) присутні і непошкоджені, деталі кріплення, що в герметичних пакунках теж нерозпаковані, товар не був у використанні, а відкривався лише для огляду! Дуже дякую за швидку відповідь!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.

Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем.

Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром.

Зв'язатися з юристом
Юридична фірма "Січ", місто Київ
Телефон:0990550842
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: За домовленістю.
Щиро подякувати : карта Приват 5168 7422 3680 5408 Коркунов Денис Володимирович



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]