Кидание камнями

Парень, 15 лет, этот имбецил кидается камнями и подожжеными спичками, попадал и по головам, и спички под одежду кидал,он и в меня кидал, и мне же в голову, до крови, ничего серьйозного, но камнем в голову до крови, меня это достало, что делать, если к участковому идти, то что говорить?

И что с ним сделают?

Это Украина

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Найкраща відповідь

Уважаемый Ярослав, с хулиганами не надо бороться ими же методами. Все правильно, обращайтесь в полицию с заявлением, еще лучше если это будет ни одно заявление от пострадавшего а несколько от разных лиц, которых он хулиган, терроризировал. И к участковому надо идти уже после того, как заявление попадет в отделение полиции, точнее участковый сам будет вас искать ( т.к. исполнителем будет участковый). В зависимости от степени его вины, будет и наказание. Еще лучше, если к заявлению прилагаются медицинские док-ты по факту телесных повреждений ( ушибы, гематомы, ожоги и т.д.). Аргументы должны быть веские, а не только слова. Если что вы недопоняли, пишите, поможем.

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Найкраща відповідь

Заява до поліції. Скоріш за все кваліфікують як хуліганство, ч.4 ст.296 КК України. Головне-не давати поліції можливості гальмувати справу.

Зв'язатися з юристом
Юридична фірма "Січ", місто Київ
Телефон:0990550842
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: За домовленістю.
Щиро подякувати : карта Приват 5168 7422 3680 5408 Коркунов Денис Володимирович

Найкраща відповідь

Доброго вечора. Поліція мала б відкрити кримінальну справу з попередньою кваліфікацією за ст. 296 кримінального кодексу. Якщо на нього будуть скарги й інших людей за інші злочини-то його мають пробувати притягнути і за них. Оскільки адміністративна відповідальність можлива з 16-річного віку, то цього зловмисника не будуть притягувати до відповідальності за адмінпроступки, які він фактично повчинював, тоді-можливим є відшкодування його батьками завданої ним майнової та моральної шкоди. Надайте поліції достатні докази вчинення ним злочину проти Вас: документи медичного закладу, куди Ви звертались для виліковування травми голови, ще-показання свідків, з якими Ви маєте домовитись про свідчення на Вашу користь тощо. За ст. 296 ККУ притягують до відповідальності з 14-літнього віку.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]