Стаття 471. Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю, МКУ

20.08.2016

Здравствуйте. если я хотел перевести 13т $ и по незнании курса нарушил закон. у меня забрали 1900$ до суда. вернут или нет? я не скрывал их. и при вопросе сразу ответил. и не видел никакого коридора. белую линию не проходил. после паспортного контроля меня спросили.

еще момент. протокол составили и написали по наводке проверить (по дорученню перевірив) кто доверил не известно. сказали ошибка и потом изменили и настоятельно просили подписать новый протокол. на рейс опаздал. хотя при задержании еще час был до взлета

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора, Марат. Згідно Наказу Державної Митної Служби  від 18.02.2006 N 137 громадянин самостійно приймає рішення про проходження спрощеного митного контролю чи митного контролю з поданням митної декларації - "зеленим" чи "червоним" коридором. Інформація про митні правила, потрібна громадянам для визначення можливості проходження митного контролю "зеленим" коридором, розміщується перед зоною митного контролю та в цій зоні. Така інформація повинна містити попередження про відповідальність за порушення митних правил. Для роз'яснення громадянам порядку переміщення предметів через митний кордон України зона митного контролю може бути облаштована місцями подання інформаційної допомоги з питань митної справи.

Але згідно п.1.10 цього ж наказу відповідальність за порушення митних правил настає для громадянина, який обрав проходження митного контролю "зеленим" коридором, - з моменту перетину громадянином білої лінії, що позначає закінчення "зеленого" коридору;

На підставі ст. 529 МК України ви можете оскаржити постанову, але щоб надати більш детальну консультацію мені потрібно знати більше інформації про ваш випадок та бажано озайомитись зі змістом протоколу. Дана послуга надається на платній основі.

 

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

так если превышено на 1900$ и нет следов скрытия.

какой шанс конфискации денег? вернут ли?



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40