Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

На який мінімальний строк можна заключити договір оренди землі сільськогосподарського призначення з орендодавцем у 2018 році?

Шановні колеги !

Згідно із ЗУ "Про оренду землі "

А саме ч.3/4 ст.19 Розмежовую два поняття "сг землі" та "сг землі які є земельними ділянками меліорованих земель і на яких проводиться гідротехнічна меліорація"

Згідно із ЗУ "Про меліорацію земель" а саме ст.4

Стаття 4. Гідротехнічна меліорація земель

Гідротехнічна меліорація земель передбачає здійснення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення поліпшення земель з несприятливим водним режимом (перезволожених, переосушених тощо), регулювання водного режиму шляхом створення спеціальних гідротехнічних споруд на схилових та інших землях з метою поліпшення водного і повітряного режиму грунтів та захисту їх від шкідливої дії води (затоплення, підтоплення, ерозія тощо). Під час гідротехнічної меліорації земель здійснюються зрошувальні, осушувальні, осушувально-зволожувальні, протиповеневі, протипаводкові, протисельові, протиерозійні та інші меліоративні заходи.

Тому потрібно зробити висновок , що землі сг призначення які не відносяться до меліорованих-7 років. Землі що відносять до меліорованих-10 років.

Дякую за увагу!

Зв'язатися з юристом
Ковбасюк Богдан Русланович, місто Львів
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]