Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрий день! Я є усиновлювачем дитини і маю право на додаткову соціальну відпустку. До своєї заяви в тому числі з мене вимагають додати копію рішення суду. Чи можу я її не вкладати до пакету документів

Доброго дня! Особа, яка усиновила дитину, має право на відпустку у зв'язку з усиновленням дитини за умови, якщо заява про надання відпустки надійшла не пізніше трьох місяців з дня набрання законної сили рішенням про усиновлення дитини.

Відпустка у зв'язку з усиновленням дитини віком старше трьох років надається за заявою особи, яка усиновила дитину, на підставі рішення про усиновлення дитини та оформляється наказом (розпорядженням) власника або уповноваженого ним органу.

При наданні відпустки у зв’язку з усиновленням слід також враховувати, що відповідно до статті 18-1 Закону про відпустки, якщо усиновлювачами дитини є подружжя, така відпустка надається одному з них на їх розсуд. Підтвердження того, що інший з подружжя не скористався зазначеною відпусткою, може бути відповідна довідка з місця роботи. Якщо ви не надасте копію рішення суду про усиновлення, то і підстав для надання такої відпустки не буде.

Зв'язатися з юристом
Клюка Тетяна Миколаївна, місто Чернігів
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860