Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Якщо, арешт накладено в 2015р. І до цього часу не проводяться ніякі дії, чи це законно? І як довго може знаходитися майно (житло) в арешті? І чи являється законним накладення арешту на майно чотири рази

Добрий день, Леся! Законом України "Про виконавче провадження" передбачені випадки зняття арешту з майна. Це, наприклад, фактичне виконання рішення суду, коли державний виконавець закриває справу та одночасно знімає арешт з майна. Проте, якщо справа, яка знаходиться на примусовому виконанні, повертається без виконання у зв'язку з відсутністю майна у боржника, арешт з майна не знімається. Т.к. стягувачу надається право протягом 3 років звернутися повторно до виконавчої служби для примусового виконання рішення суду. А арешт майна є гарантією того, що боржник не зможе продати своє майно. Щодо накладення арешту іншими інстанціями, то це законно, так як вони мають для цього усі повноваження. Але Єдиний реєстр заборон відчудження об'єктів нерухомого майна всього один. Тому, у разі добровільного виконання рішення суду, арешт з майна буде знято, незалежно від кількості накладень арештів.

Зв'язатися з юристом
Шаповалова Наталья Викторовна, місто Дніпро
Телефон:0956555908
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 100,00 грн. (залежно від складності і обсягу роботи).
Вартість складання позовних заяв, скарг, клопотань, та інших процесуальних документів, а також договорів обговорюється окремо в кожному випадку.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860