Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня мене звати Сергій, я подав відомість про суттєві зміни у майновому стані (Придбав будинок за 96000 грн) із запізненням в одит місяць. Які санкції будуть до мене застосовані.

Здрастуйте, Сергію!

Відповідно до статті 1726 ЗУ "Про запобігання корупції": "Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента або про суттєві зміни у майновому стані - тягне за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадяню"

Водночас, частиною другою статті 52 цього ж Закону передбачено: "У разі суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування, а саме отримання ним доходу, придбання майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це Національне агентство. Зазначена інформація вноситься до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та оприлюднюється на офіційному веб-сайті Національного агентства."

Але на практиці, НАЗК не взмозі охопити такий величезний обсяг інформації і далеко не всі декларації підлягають ретельному опрацюванню. Так як Ваше порушення не є кричущим, то у Вас є всі шанси обійтися без покарання цього разу, на що ми з Вами будемо дуже сподіватися.

Зв'язатися з юристом
Alina Gera, місто Київ
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: За домовленістю. Шукаю цікаві справи.

Подякувати можна на картковий рахунок
ПриватБанку 4149 4996 4506 7214



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]