Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Моя невістка, яка прописана у ххххххххх сільській раді, а на даний час прожива у селі ххххххх із своїми двома двома дітьми і безпричини недозволяє діду і бабусі спілкуватися з онуками.Прошу розглянути

Вітаю Катерина. Ви маєте 2 відповіді. Одна - суто юридична, інша - життєва, практична. Якщо запитаєте, яка краща - обидві, кожна по-своєму.

З одного боку Ви можете через суд вимагати захисту своїх прав. Це призведе до ще більшого загострення стосунків і не омине онуків.

З іншого боку можна спробувати вирішити усе між собою, але тоді комусь доведеться поступитись амбіціями. Припустимо, Ви вирішили судитись. Це займе чимало часу, коштів та нервів і от у Вас є рішення суду, а невістка все одно не буде давати Вам бачити дітей. І що тоді?

За час судової тяганини невістка налаштує дітей проти Вас, виставляючи Вас монстром, який не дає ій спокійно жити. Кожна дитина більше прив`язана до мами ніж до бабусі. Коли погано мамі, дитина теж страждає.

На мою думку, усі сімейні відносини слід будувати на засадах взаємної поваги та любові, єдності родини. Якщо Ваша невістка не дає Вам бачити дітей, отже є цьому причина і впевнена Ви про неї знаєте.

Зробіть так, щоб Ваша невістка побачила в Вас не свекруху, а люблячу бабусю її дітей, яка бажає щастя і онукам і їй, навіть, якщо насправді проблема саме у невістці. Коли вона відчує, що Ви їй не ворог, необхідність вимагати примусово бачити дітей відпаде сама по собі.

У Вас більше життєвого досвіду, більше мудрості, впевнена Ви зможете самостійно вирішити цю проблему без стороннього втручання.

Щиро бажаю Вам та усім вашим родичам сімейного затишку, любові та взаєморозуміння.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]