Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Чи обов'язково забирати мед. препарат з відділення пошти? Чи може відправник подати до суду за те, що мед. препарат не забрали?

Це залежить від того, яким чином Ви замовляли препарат. Тобто, якщо на офіційному сайті Продавця Ви заповнювали інформацію щодо свого прізвищя, ім'я та побатькові, адресу проживання, здійснювали електронне замовлення цього препарату на сайті, а також підтверджували Ваше замовлення за допомогою електронного підпису одноразовим ідентифікатором (дані в електронній формі у вигляді алфавітно-цифрової послідовності, що додаються до інших електронних даних особою, яка прийняла пропозицію (оферту) укласти електронний договір, та надсилаються іншій стороні цього договору) то Ваші дії можуть прирівнюватись до укладення електронного правочину, а одже Продавець має право вимагати від Вас оплати товару. Проте, немало важливо, ціна товару. Адже за 200-300 грн. звертатися до суду не має сенсу.

Зв'язатися з юристом
Шаповалова Наталья Викторовна, місто Дніпро
Телефон:0956555908
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 100,00 грн. (залежно від складності і обсягу роботи).
Вартість складання позовних заяв, скарг, клопотань, та інших процесуальних документів, а також договорів обговорюється окремо в кожному випадку.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]