Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Я дала в долг денег знакомому на покупку квартиры оформив договор позики. Также заключили договор ипотеки. Сейчас выплаты прекратились и человек отказывается освободить помещение, заявляя что он добровольно

Дякую за ваші коментарі. Мене просто обурює,що ви надаєте неправильні відповіді. Юрист дійсно неможе писала таке,як Ви і своїх відповідях.

Що це за відповідь,що сусідка може прислати по вайберу,що людину виведено з його ж власної квартири?

Взагалі бачу багато неправильних Ваших відповідей з домислами,які немають юридичного обгрунтування.

По-друге,я ні з ким іншим тут не сварилась. Я надаю відповіді,які є юридично обгрунтовані та підтвердженні практикою. Якщо Вам це не подобається то теж Ваші проблеми.

Складається дуже велике враження,що це сайт,на якому організували монополію пару юристів. І які ставлять один одному плюси,тому що плюсів від клієнтів я не бачу у вас і у них.

Колего, якщо вам не подобається мої зауваження з приводу ваших консультацій і плюсів то теж Ваші проблеми. Також думаю адміністрації вказати на цю монополію і плюси.

Про мій рівень також не вам судити. І я маю право ставити мінуси,як і інші колеги. Судити про рівень інших теж є проявом вашого виховання.

Ваші зауваження є недоречні.

З приводу помилок вибачайте,телефон виправляє і не завжди помічаєш.

Удачі вам

Зв'язатися з юристом
Поремчук Людмила Іванівна, місто Луцьк
Телефон:0661580876
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість консультації складає 300грн. Вартість подяки можете скидати на картку чи звернутись особисто до мене за телефоном 0661580876. Номер картки Приватбанку 5168742704271653 Поремчук Людмила Іванівна



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]