Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Я дала в долг денег знакомому на покупку квартиры оформив договор позики. Также заключили договор ипотеки. Сейчас выплаты прекратились и человек отказывается освободить помещение, заявляя что он добровольно

Шановна колега! Якщо говорити про практику, то вона містить різні випадки, залежно від обставин справи. Я у своєму коментарі зазначила лише те, що прямо вказано в ч.4 ст.109 ЖК і нічого більше, тому Ваші мінуси є не зрозумілими.

Відносно першої відповіді, яку Ви відмітили негативно. Я не зовсім чітко висловила свою думку, дійсно за фактом лише не проживання виселити не можуть. Однак малося на увазі, що коли в особи не підписані договори з різними службами, він там не проживає, йому можуть надходити різні повідомлення про необхідність укладення договорів або ще щось треба зробити, його там немає, йому присилають раз попередження, другий, він про це не знає, а на третій йому виписують штраф, який він не сплачує бо не знає про нього і це призводить до нарахування пені і т.д. Потім можуть з`являтись інші проблеми, які він не вирішить вчасно так як не проживає там і нічого собі не знає, а от коли дізнається, буде вже надто пізно.

Окремо хочу звернути увагу на Вашу поведінку. При всій моїй повазі, вибачте, але справжні юристи себе так не ведуть. Ви не встигли зареєструватися на сайті, а вже пересварились з двома постійними юристами сайту. Вибачте, але це поведінка базарної баби, а не юриста.

Якщо проаналізувати відповіді. які Ви надали, вони не містять ніякої конкретики, крім того є чимало грам. помилок. Я навмисно не буду відповідно оцінювати Ваші відповіді негативно, тому що я не Вашого рівня розвитку. Юрист - це не тільки знання, але і мораль, висока культура та повага до оточуючих.

Якщо Вам, шановна так кортить з кимось посваритися, то знайдіть собі інше місце, тому що цей сайт створено для людей, які стикнувшись з проблемами, шукають шляхи їх вирішення. Тут не місце для сварок та з`ясування відносин.

Якщо Ви вважаєте себе набагато кращою за інших, то демонструйте це будь-ласка у Ваших відповідях, так аби люди, яким Ви ці відповіді надаєте, відзначали Вас як найкращу, а ставити просто так мінуси комусь по поводу і без, може будь хто, для цього не потрібно ні вмінь, ні знань ні ще чогось.

Щиро бажаю Вам, шановна успіхів.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]