Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи має право на поліпшення житлових умов сім`я, що проживає в однокімнатній квартирі загальною площею 35,2 м.кв.. Склад сім'ї: чоловік (учасник АТО), дружина, син (17

Доброго дня. Згідно п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, потребуючими поліпшення житлових умов визнаються громадяни забезпечені жилою площею нижче за рівень, що визначається виконавчими комітетами обласних рад разом із радами профспілок.

Тобто, Вам необхідно дізнатись який мінімальний рівень житлової площі на одну особу встановлений у Вашій місцевості (рішення, постанова обласної ради). І тоді, якщо житлова площа Вашої квартири є меншою за визначений рівень на кожного члена сім'ї, то відмова у постановці на облік є незаконною. В такому випадку Вам буде необхідно повторно звернутись з відповідною письмовою заявою для постановки на облік або отримання письмого обгрунтування про причини та мотиви відмови.

Зв'язатися з юристом
Роман, місто Львів
Телефон:через повідомлення
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації надаються на платній основі, оплата - від 100 грн.

Написання процесуальних документів позовних заяв, відзивів, заперечень, апеляційних скарг і т.і., а також вивчення та правовий аналіз документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію можна здійснивши переказ на картку Приват Банку - 5168 7573 7942 3322



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]