Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Здравствуйте,я врач анестезиолог в районной больнице. Могут ли меня ставить в ночные дежурства по больнице?у меня ребёнок 4 года и мое рабочее время с пн по пт с 8.00 до 16.15.

Доброго дня Олено, Не допускається тільки залучення до робіт у нічний час, до надурочних робіт і робіт у вихідні дні і направлення у відрядження вагітних жінок і жінок, що мають дітей віком до трьох років це зазначено у своді законів про працю.

Але у Вашому випадку жінки, що мають дітей віком від трьох до чотирнадцяти років або дітей-інвалідів, не можуть залучатись до надурочних робіт або направлятись у відрядження без їх згоди. Про нічні зміни нічого не сказано. Тому Вас можуть залучати до нічних змін.

Хочу ще звенути Вашу увагу на те що роботодавець не має право звальнити вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років (до шести років – у разі, якщо дитина потребує домашнього догляду), одиноких матерів при наявності дитини віком до чотирнадцяти років або дитини-інваліда з ініціативи власника або уповноваженого ним органу не допускається, крім випадків повної ліквідації підприємства, установи, організації, коли допускається звільнення з обов’язковим працевлаштуванням.

Зв'язатися з юристом
Зікрата Олена Анатоліївна, місто Дніпро
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Онлайн консультація від 100 гривень,
Розробка документів від 200 гривень.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860