Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрий вечір! Я подала документи на приватизацію земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку. На цій ділянці знаходиться будинок батьків збудований у 1994 році де ми і мешкали

За земельним кодексом, земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб, можуть перебувати у запасі. У разі ліквідації державного чи комунального підприємства, установи, організації землі, які перебувають у їх постійному користуванні, за рішенням відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування переводяться до земель запасу або надаються іншим громадянам та юридичним особам для використання. Громадяни України набувають права власності на земельні ділянки на підставі, зокрема, приватизації земельних ділянок, що були раніше надані їм у користування та одержання земельних ділянок із земель державної і комунальної власності в межах норм безоплатної приватизації.

Землями запасу поширено вважати землі, не надані у власність чи постійне користування. Землі запасу на практиці передаються в оренду. Були випадки відмови у приватизації людьми земель запасу, якими вони фактично користувались. Очевидно, Ваші батьки не встигли оформити право власності чи постійного користування на цю земельну ділянку. На практиці-пишуть заяви на ім’я голови РДА про виділення земельної ділянки із земель запасу у власність на території певної сільської ради для відповідної цілі.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860