Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Я офіцер-заключив контракт . Хочу звільнитися з лав ЗС України в зв'язку з небажанням отримувати допуск та доступ до державної таємниці.Посад,які не передбачають такий доступ та доступ для осіб офіцерського

Добре обміркуйте-за якою можливою підставою звільнення з військової служби Ви зможете домогтись реального звільнення. В законодавстві таких підстав передбачено кілька десятків. З близькими-надійно домовтесь про помітну допомогу в цьому питанні, без їх підтримки ця справа, напевне, не матиме успіху. На місцях-зверніться до юриста чи іншого спеціаліста, який займається такими справами, щоб він надійно допоміг в цьому питанні, відповідно домовтесь з ним про те. При недопуску до державної таємниці-велика імовірність того, що Вас не звільнять, а переведуть на нижчу посаду. Перелік сімейних обставин та інших поважних причин, що можуть бути підставою для звільнення громадян з військової служби та із служби осіб рядового і начальницького складу, затверджений постановою кабміну від 12.06.2013-актуальний тут. Щодо ст. 26 закону «Про військовий обов’язок і військову службу» із одночасним застосуванням Інструкції про організацію виконання Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, затвердженої наказом міністра оборони від 2009 року, то звільнення через стан здоров’я-найкращий і частий на практиці шлях, також через службову невідповідність-досить непоганий.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]