Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Эта стать не не ущемляет меня как владельцем частной собственности , что дала мне конституция Украины ?

Поверхнева перевірка проводиться тільки якщо у поліцейського є достатні підстави вважати , що особа має при собі річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб (та ж сама ст. 34 ЗУ "Про національну поліцію").

Завданням поліції, в тому числі, є охорона прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави (стаття 2 ЗУ Про НП")

Згідно із ст. 3 ЗУ "Про НП" у своїй діяльності поліція керується Конституцією України, міжнародними договорами України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, цим та іншими законами України, актами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, а також виданими відповідно до них актами Міністерства внутрішніх справ України, іншими нормативно-правовими актами.

Відповідно можна зробити висновок, що під час поверхневого огляду у НП були підстави вважати, що у особи є при собі річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб, і в межах статті 2 ЗУ Про НП здійснили поврхневий огляд, а від так право на особисту власність не порушено.

Зв'язатися з юристом
Антон Поліщук, місто Київ
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 250 грн.
Складання процесуальних документів від 1500 грн.
Складання договорів від 1000 грн.
Перевірка/редагування договорів від 200грн/год.




Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860