Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

1) Если сторона подает апелляционную жалобу на определение об обеспечении иска (на ухвалу про забезпечення позову) – препятствует ли это рассмотрению дела в первой инстанции? Суд первой инстанции обязан

Доброго дня,

Відповдіно до статті 293 ЦПК, підлягають оскарженню окремо від рішення суду, в тому числі, ухвали про відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності. фактично, якщо така ухвала винесена із повним дотриманням правил підсудності у Вас не буде підстав оскаржувати її, оскільки в ЦПК встановлено вичерпний перелік ухвал і підстав для їх оскаржень окремо від рішення суду. У цій же ж статті вказано, що може оскаржуватися ухвала окремо від рішення суду про забезпечення позову, а також щодо скасування забезпечення позову.

Частиною 4 статті 293 ЦПК встановлено, що подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції не перешкоджає продовженню розгляду справи цим судом.

Частиною 2 статті 294 ЦПК встановлено, що апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Якщо Вам потрібно потягнути час, потрібно вивчити матеріали справи. Можу допомогти з цим питанням.

Зв'язатися з юристом
Антон Поліщук, місто Київ
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 250 грн.
Складання процесуальних документів від 1500 грн.
Складання договорів від 1000 грн.
Перевірка/редагування договорів від 200грн/год.




Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]