Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Маю на руках судове рішення, що зобов'язує слідчого/прокурора внести до ЄРДР відомості , згідно із заявою потерпілого (а там вказано злочини правоохоронців по чотирьом статтям КК). Прокурор вносить до

Згідно Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого наказом генпрокуратури від 6.04.2016, до цього реєстру, зокрема, вносяться відомості про повідомлення про кримінальне правопорушення; короткий виклад обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, наведених потерпілим, заявником тощо; попередню правову кваліфікацію кримінального правопорушення із зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність; правову кваліфікацію кримінального правопорушення, у вчиненні якого підозрюється особа, із зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність. Внесення відомостей здійснюється шляхом фіксації Реєстратором інформації в Реєстрі та вибору даних у довідниках для заповнення документів первинного обліку про: кримінальне правопорушення за формою, наведеною у додатку 1 до цього Положення; наслідки досудового розслідування кримінального правопорушення за формою, наведеною у додатку 2 до цього Положення; заподіяні збитки, результати їх відшкодування та вилучення предметів злочинної діяльності за формою, наведеною у додатку 3 до цього Положення; особу, яка вчинила кримінальне правопорушення та яка підозрюється у його вчиненні, за формою, наведеною у додатку 4 до цього Положення; рух кримінального провадження за формою, наведеною у додатку 5 до цього Положення.

З цих законодавчих норм випливає, що туди мають вноситись відомості про дані, викладені заявником та попередню кваліфікацію діяння (вона має здійснюватись працівником правоохоронного органу, в якому прийнято заяву та ведеться кримінальне провадження), ще-кваліфікацію при повідомленні про підозру. На Вашу користь було винесено судове рішення слідчого судді, що зобов’язувало внести відомості до реєстру згідно із заявою потерпілого. Проте суди стали на його бік, отже-Вам потрібно виграти справу в суді, також-можна добитись зміни своєї позиції щодо цього прокурором, його позиції там-«впливові», після того-суд може стати на Вашу користь. Після винесення вироку цим судом Ви можете подати апеляцію.

Якщо ці правоохоронці-небагаті та займають досить низькі посади, то їх досить неважко притягнути до відповідальності, в інших ж випадках-це зробити в кілька разів важче. З працівників суду та прокуратури-звертайтесь тільки до законослухняних осіб. Спробуйте змінити прокурора тощо, які зараз працюють над цим питанням-заявіть про відвід чи інакше, на Ваш захист мали б стати законослухняні працівники нової поліції, також-непогано було б Вам отримати послуги юриста, який працює по судах у кримінальних справах. Якщо ті правоохоронці справді вчиняли злочини-то з працівниками судово-правоохоронних органів, ще-юристами чи працівниками охоронної справи-можна домовитись (куди можна-добре заплатити) спробувати вгамувати, втихомирити цих людей, застосувати до них різні заходи впливу, ізолювати їх в СІЗО, обов’язково-поставити на свій бік працівників суду, протилежна ситуація-загрозлива: люди, які вчиняють злочини (це-дії-руйнування: вони-повністю чи частково-руйнують тіло людини, відносини власності, нормальну господарську діяльність, тварин, рослин тощо)-на волі, можуть приносити відчутну шкоду. Насправді злочинців-при цьому можна розгромити, вивідати в них різну потрібну інформацію, в т. ч.-і про їх тощо інші злочини та адмінпроступки, конфіскувати майно, яке вони злочинно використовували, а в тих підозрілих працівників суду і прокуратури-можна домогтись відмовитись від захисту цих низових злочинців, щоб ситуація тут нормалізувалась, «притихло». Останній шлях-досить ризикований, але в суспільстві прийнято, щоб премагали законослухняні, конструктивні сили, які мають гроші-над злочинними маргінальними елементами, які ведуть злочинний спосіб життя, не господарюють, шкідливі в суспільстві тощо.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]