Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Склалась наступна ситуація: батько, здіснюючи розворот не переконався у тому що позаду відсутні інші ТЗ, внаслідок цього спричинив аварійну ситуацію, і автомобіль який іхав позаду змінив напрямок

Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, -

тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Примітка. Особа, цивільно-правова відповідальність якої застрахована, звільняється від адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за умови, що учасники дорожньо-транспортної пригоди скористалися правом спільно скласти повідомлення про цю пригоду відповідно до Закону України "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів".

В суді потрібно поводити себе ввічливо та тактовно, відлповідати по-суті, не скандалити і вставати тоді, коли заходить, входить суд а також тоді, коли суд до Вас звертається.

Зв'язатися з юристом
Наталія Олександрівна, місто Київ
Телефон:0682221714
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації письмово та по-телефону від 50 гривень



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860