Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! У мене запитання: декан факультету та завідувач кафедрою не можуть перебувати на своїх посадах більш як два строки!!!В національному університеті "Одеська Морська Академія" є працівники, які

Доброго дня, Вікторе!

Так, відповідно до Закону України "Про вищу освіту" керівник факультету та керівник кафедри не можуть перебувати на своїх посадах більше, ніж 2 строки підряд.

Керівник факультету обирається вченою радою вищого навчального закладу строком на п’ять років з урахуванням пропозицій факультету. Керівник кафедри обирається за конкурсом таємним голосуванням вченою радою вищого навчального закладу також строком на п’ять років з урахуванням пропозицій трудового колективу факультету та кафедри.

Однак, Кодексом законів про працю України передбачена можливість суміщення професій (посад), тобто працівник на тому самому підприємстві, установі може виконувати поряд зі своєю основною роботою (декан факультету), обумовленою трудовим договором, додаткову роботу за іншою посадою (керівник кафедри).

Зв'язатися з юристом
Олександра , місто Одеса
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Юридична консультація від 100 грн, складання позовних заяв, скарг та інших процесуальних документів - від 200 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 3
Телефон: [email protected]
Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860