Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня, скажіть будь-ласка, відповідно до п. 3.1 Положення про атестацію, атестаційна комісія має створюватися при закладі культури. У нас така комісія була створена при відділі культури, чи правомірно

За нормами Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів галузі культури, затвердженого наказом міністерства культури і туризму від 16.07.2007, атестація працівників не численних за складом закладів культури здійснюється при вищому за підпорядкованістю органі управління культури. Атестація працівників культури проводиться атестаційною комісією, що створюється при закладі культури.

Відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників навчальних закладів та навчально-методичних установ сфери культури, затвердженого наказом мінкульту від 31.10.2011, для організації та проведення атестації педагогічних працівників створюються атестаційні комісії 1-го, 2-го, 3-го та 4-го рівнів. Атестаційні комісії створюються: 1-го рівня-у навчальних закладах; 2-го рівня-у відділах (управліннях) культури районних, міських та районних у містах Києві та Севастополі державних адміністраціях; 3-го рівня-у Міністерстві культури і мистецтв Автономної Республіки Крим, управліннях культури обласних, Севастопольської міської державних адміністрацій, Головному управлінні культури Київської міської державної адміністрації; 4-го рівня-у Міністерстві культури України.

Якщо цей відділ-орган виконавчої влади чи виконавчий орган органу місцевого самоврядування, який здійснює управління у сфері культури, то в ньому може створюватись атестаційна комісія-для атестації працівників нечисленних за складом культурних закладів тощо.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]