Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрый день! При пересечении границы Украина- Крым, могу и я перевозить транзитом , туда и обратно комнатную собаку? Все документы оформлены (паспорт, прививки, справка).

Так, транзитом перевозити тварину можна. Відповідно до ст. 375 митного кодексу, домашні тварини, що ввозяться громадянами на митну територію України, підлягають письмовому декларуванню та застосуванню до них заходів контролю. В статтях 468-485 митного кодексу передбачені адмінправопорушення в митній сфері, уникайте їх.

Постанова кабінету міністрів «Питання, пов'язані із застосуванням митних декларацій» від 21.05.2012, регулює оформлення і використання митних декларацій. Постанова уряду «Про затвердження Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї» від 4 червня 2015 р., наказ мінфіну «Про виконання митних формальностей відповідно до заявленого митного режиму» від 31.05.2012, Конвенція про тимчасове ввезення від 26-го червня 1990-го року, Міжнародна конвенція про спрощення і гармонізацію митних процедур (Кіотська) в ред. на 26.06.99, Правила транспортування тварин, затверджені постановою кабміну від 16 листопада 2011 р.-тут теж доречні.

За нормами закону «Про ветеринарну медицину», стандартний прикордонний ветеринарно-санітарний контроль-процес перевірки прикордонними державними інспекторами ветеринарної медицини безпечності об'єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на підставі вивчення супровідних документів, огляду вантажу при їх ввезенні на територію України (імпорті), вивезенні з території України (експорті) та перевезенні через територію України (транзиті). Робочі місця цих інспекторів регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду облаштовуються на прикордонних інспекційних постах. Захищайте Вашу тварину від сумнівних щодо законності дій-при цьому.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]