Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

соседка алкашка в состоянии алкогольного опьянения выскочила с ножом, но сделать ничего не успела так как увидела полицию. Я написала заявление. Мне сказали , что это ст.173. Разве угроза жизни это административное

Якщо хворий на алкоголізм вчинив дії, аналогічні злочинам та адмінправопорушенням, то тут обов’язково мають брати участь правоохоронні органи, та здійснюватись примусові заходи медичного психіатричного характеру-за рішенням суду. За законом «Про психіатричну допомогу», особа, яка страждає на психічний розлад, може бути госпіталізована до психіатричного закладу без її усвідомленої згоди або без згоди її законного представника, якщо її обстеження або лікування можливі лише в стаціонарних умовах, та при встановленні в особи тяжкого психічного розладу, внаслідок чого вона вчиняє чи виявляє реальні наміри вчинити дії, що являють собою безпосередню небезпеку для неї чи оточуючих.

Ви-зберіть відомості про правопорушення та, можливо, злочини, які вчиняє та хвора на алкоголізм, та повідомте про це поліцію (щодо інших адмінправопорушень-й інші органи, які здійснюють провадження по них згідно другої-на rada.gov.ua-частини кодексу про адмінправопорушення), для прийняття більших мір, ніж адмінвідповідальність «потрібні» й інші проступки цієї людини. Також-поговоріть із законослухняним психіатром-наркологом про необхідність та бажаність для Вас прийняття відповідних мір стосовно неї, узгодьте з ним всі умови, щоб були прийняті міри. Хворі на алкоголізм відносно часто вчиняють діяння, аналогічні правопорушенням і злочинам.

Постанова пленуму верховного суду «Про практику застосування судами примусових заходів медичного характеру та примусового лікування» від 3.06.2005, наказ мінохорони здоров’я «Про затвердження нормативно-правових документів з окремих питань щодо застосування примусових заходів медичного характеру до осіб, які страждають на психічні розлади»-перегляньте.

Виходячи із процесуальної практики, напад з ножем не слід кваліфікувати за ст. 173 КпАП як дрібне хуліганство, це-злісне хуліганство. Переговоріть з іншими працівниками поліції, щоб провадження передали їм та кваліфікацію змінили, також-щоб бути прийняті міри для присікання вчинення правопорушень цією людиною щодо Вас у майбутньому, вона може мститись Вам за Ваші дії. Якщо будуть кримінальне провадження та розгляд в суді-то все старанно залагодьте.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]