Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Надайте будь ласка відповідь. Чиє неповагою до суду , якщо відповідач не з"явився у перше судове засідання у судове засідання (забув). Засідання перенесли на іншу дату. По телефону (на слідуючий

Таке можливо. Адміністративна відповідальність за прояв неповаги до суду передбачена ст. 185-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, де визначено, що неповага до суду, що виразилась у злісному ухиленні від явки в суд свідка, потерпілого, позивача, відповідача або в непідкоренні зазначених осіб та інших громадян розпорядженню головуючого, чи в порушенні поряд­ку під час судового засідання, а так само вчинення будь-ким дій, які свідчать про явну зневагу до суду або встановлених у суді правил, а також злісне ухилення експерта, перекладача від явки в суд тягнуть за собою накладення штрафу від 20 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1700 грн.). Хоча, в моїй практиці таке вперше.

Зв'язатися з юристом
Марина, місто Київ
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: [email protected]
У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860