Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Мій син перебував у шлюбі з колишньою дружиною За час сімейногожитя у них народився син у 2009р Хлопчик інвалід дитинства У 2013 моя невістка залишила мені хлопчикаа і зникла Протягом 4 років звісток

Добрий день!Оригінал виконавчого листа разом з копією листа від селищної ради, де зазначено що відповідач проживає в селі Новоіванівка Криворізького району подається до Криворізького районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції. Також до вищезазначених документів потрібно додати заяву про примусове виконання рішення суду, де краще зазначити, що Позивач звільнений від сплати авансового внеску відповідно до ч 2 Ст. 26 ЗУ Про виконавче провадження. На пошті лист краще направляти рекомендований з описом (аби був доказ, що оригінал виконавчого листа саме там). Щодо Нікополя я не зрозуміла. З повагою, Марина.

Зв'язатися з юристом
Марина, місто Київ
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: [email protected]
У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860