Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

У ст 4 Закону Про господарські товариства внесено доповнення про відомості установчих документів, а саме " порядок підписання установчих документів" (від 06.10.2016 року) що саме необхідно зазначати у

Добрий день!

Реєстраторы хочуть бачити таке:

ПОРЯДОК ПІДПИСАННЯ УСТАНОВЧИХ ДОКУМЕНТІВ 1.1. Статут викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується учасниками, уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами).Справжність підписів на Статуті нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом . 1.2. Рішення Загальних зборів учасників, що подається для державної реєстрації змін до відомостей про Товариство, що містяться в Єдиному державному реєстрі та державної реєстрації Статуту, викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується учасниками, уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами).Справжність підписів на такому рішенні нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом.
Зв'язатися з юристом
Марина, місто Київ
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: [email protected]
У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860