Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Вітаю! Ми орендуємо приміщення у АТ "Укрпошта" (договір до 2023р). Оплачуємо оренду і комунальні вчасно. Деякий час назад АТ "Укрпошта" продає приміщення на аукціоні через «Прозоро». Ми беручи участь в

Доброго дня, Влад.

Якщо передбачена можливість продажу майна не через аукціон, тоді у Вас є переважне право, та за процедурою продажу Вам повинні були запропонувати придбати за певною ціною, а при відмові продавати іншим особам.

Факт участі в аукціоні підтверджує, що Вам було відомо про продаж та Ви прийняли умови аукціону, тому можуть вважати, що Ви хотіли придбати за нижчою ціною.

Ймовірність рішення 50% відсотків, в залежності від доказів та обставин справи, аналогічних справ за такими обставинами в судовому реєстрі рішень не має, в одеському суді була справа аналогічно, але вони там не сплачували оренду вчасно - їм відмовили, не Ваш випадок.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860