Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Чи потрібно змінювати цільове призначеня ділянки при споруджені будівлі фермерським господарством на землі для ведення фермерського господарства.

Стаття 22 ЗКУ не передбачає передачу землі громадянам для ведення фермерського господарства. Призначення ведення фермерського господарства поширюється в ЗУ "Про фермерське господарство" але стаття 2 цього закону вказує, що відносини повязані із створенням діяльністю та припиненням діяльності фермерських господарст, регулюються Конституцією України, Земельним кодексом України, цим Законом та іншими нормативно-правовими актами. Так що в державні акти, голові та членам фермерського господарства юридично правільніше вписувати цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. А запись для ведення фермеського господарства можно підвести під куплю-продажу, як і ведення особистого підсобного господарства.

ЗУ *Про фермерське господарство* Стаття 15. Обов'язки фермерського господарства та його членів 1. Фермерські господарства, у власності яких є земельні ділянки, надані їм для ведення фермерського господарства відповідно до закону, зобов'язані: а) забезпечувати використання земельних ділянок за їх цільовим призначенням; Кожна земельна ділянка має своє цільове призначення. Відповідно до статті 1 Закону України «Про землеустрій», цільове призначення земельної ділянки – це використання земельної ділянки за призначенням, визначеним на підставі документації із землеустрою у встановленому законодавством порядку.

Зв'язатися з юристом
Бобрушко Люба Юріївна, місто Київ
Телефон:0684963771
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість послуг: 100 грн. ПриватБанк картка № 4149497855859932



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]