Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Прописаний у Хмельницькому, народився і багато років працюю в Чернівцях на комунальному підприємстві. Готується Адмінпозов до ліквідаційної комісії УМВС у Хмельницькій області,МВС, Головного

При виборі альтернативної підсудності, передбаченої ст. 25 КАС України, слід подавати до суду за місцем реєстрації позивача або місцем знаходження відповідача згідно з відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

За умовами п. п. 2, 3 ст. 28 КАС України суддя передає адміністративну справу на розгляд іншого адміністративного суду, якщо при відкритті провадження у справі суд встановить, що справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду або після відкриття провадження у справі суд встановить, що справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду. Питання передачі справи до іншого суду суддя вирішує ухвалою. Ухвалу про передачу адміністративної справи з одного адміністративного суду до іншого може бути оскаржено.

По-перше – подаєте до суду за місцем вашої реєстрації.

По-друге– строки розгляду справи будуть триваліші через пересилання справи до іншого суду за підсудністю або оскарження ухвали про передачу адміністративної справи.

Зв'язатися з юристом
Яцюк наталія, місто Київ
Телефон:+38 (098) 414-65-40
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860