Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

В який термін спадкоємець зобов"язаний зареєструвати на себе нерухоме майно (квартиру) - частину спадщини ? , ящо він відкрив спадкову справу, але не отримує без поважних причин свідоцтво про спадщину

Спадкоємець подає заяву про прийняття спадщини протягом 6 місяців з дня відкриття спадщини (з дня смерті особи). Після спливу 6 місяців нотаріус видає свідоцтво про право на спадщину.

Якщо Ви не подали таку заяву протягом 6 місяців – Ви визнаєтесь таким, що не прийняли спадщину. І визнавати це в судовому порядку – спадкоємцям іншої черги не потрібно.

Якщо у Вас є поважна причина то можете подавати позов до суду про надання додаткового строку для прийняття спадщини. Якщо такої причини немає, то звертайтесь до нотаріуса з письмовою згодою всіх інших спадкоємців та заявою про прийняття спадщини. Якщо ні в кого заперечень не буде, то спадщина буде перерозподілена.

Якщо ви вже подали заяву про прийняття спадщини, але ще не отримали свідоцтва про право на спадщину, Ви можете його отримати у будь-який момент, це не обмежується жодним строком.

Зв'язатися з юристом
Городечна М.І., місто Львів
Телефон:380964439278
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надаю консультації безоплатно та платно (200 грн), складаю процесуальні документи.
картка Приват 4149 4993 4564 9691



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860