Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Я працюю в м.Харків, а прописана в м.Куп"янськ Харківської області. Я хочу повернутися додому в м.Куп"янськ і звільнитися з роботи без відпрацювання 14 днів. Це буде вважатися переїздом до нового місця

Добрий день! У статті 38 КЗпП України є перелік поважних причин, за наявності яких ви можете не відпрацьовувати 2. Серед цього переліку є переїзд на нове місце проживання. Географічні рамки в законодавстві та судовій практиці НЕ визначені. Тобто це може бути будь-яке інше місто. Проте поважну причину (переїзд) Ви повинні документально підтвердити, додати до заяви про звільнення відповідний документ. Наприклад, якщо це терміновий переїзд на нове місце проживання – до заяви про звільнення додати посадковий документ «Укрзалізниці» або довідку про реєстрацію місця проживання за новою адресою. А в заяві про звільнення детально описати поважну причину, яка унеможливлює подальше виконання трудових обов’язків.

Перелік поважних причин НЕ вичерпний, тому порадити щось конкретне не можу, адже документальне підтвердження залежить від конкретної ситуації.

Зв'язатися з юристом
Городечна М.І., місто Львів
Телефон:380964439278
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надаю консультації безоплатно та платно (200 грн), складаю процесуальні документи.
картка Приват 4149 4993 4564 9691



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860