Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Сусід встановив опалення і цілодобово опалює будинок, встановив димохід, з якого весь час дим задимлює нашу територію, враховуючи гірську місцевість, він проживає нижче, а ми вище, димохід

Доброго ранку. Згідно із Земельним кодексом України, власники та землекористувачі земельних ділянок повинні обирати такі способи використання земельних ділянок відповідно до їх цільового призначення, при яких власникам, землекористувачам сусідніх земельних ділянок завдається найменше незручностей (затінення, задимлення, неприємні запахи, шумове забруднення тощо). У Вашому випадку Ви можете спочатку спробувати досудове врегулювання спору: звернутись до сусіда з вимогою не задимлювати Вашу ділянку. Ви можете пригрозити йому зверненням до суду, якщо він не прийме належних мір проти задимлення.

Можете звертатись до мене для надання додаткових правових послуг, зокрема написання тексту позовної заяви.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860